Hurtbullens dag.

Halloj!

Idag när jag gick av tåget i Västerås traskade jag med snabba steg till friskis och svettis, hade spinningpass halv tre, TRODDE jag. Gick ditt och fann bara att passet startade halv fyra i stället. Oh well, tänkte jag och traskade till mammas jobb.. vilket är en bra bit att gå ska ni veta :) Klockan halv fyra befann jag mig på friskis igen, redo för spinning och det gick riktigt bra.

Efter en middag bestående av laxköttbullar tog jag med mig mimmi ut på rundan. Riktigt skönt att röra på sig, man blir verklgien mer aktiv när solen tränger sig fram...

Min älskling kommer hem till mig vid 23.. När han slutat träna. Läängtar!

Puss Puss/anna


Sommardag i Eskilstuna.

Heej!

ursäkta den dåliga uppdateringen av gårdagen... Pluggade järnet.
Har haft inlämning och redovisning idag, SÅ jävla skönt att det är över.

Men åter till gårdagen...

Min underbara, underbara Mathias följde med mig till E-tuna där jag skulle skriva ut några saker. Vi lånade mammas bil och drog iväg. Var så mysigt att sitta där i bilen och hålla hans hand. Det låter nog töntigt, men visst får man vårkänslor när det är så här härligt väder ute?

Väl i Eskilstuna åt vi jättegod mat. jag åt kyckling med fetaost och pasta, och mathias åt lax med nudlar.. sååå gott. Sen satt vi i datasalen i skolan och ugglade i några timmar.. jobbandes på varsitt arbete, innan vi åkte hem på ett spinningpass.
Älskar dej älskling. Du är SÅ fin och du är den bästa jag har.

Åh, nu är äntligen den här kursen slut. Hoppas på att jag klarar den. Annars går det nog att fixa till... Förhoppningsvis!

På måndag börjar jag "att informera med text " och det ser jag verkligen fram emot... Lite tangenttryckning :)

Puss på er!

/anna

Underbar kväll på stan!

Tjooo!

Kom precis hem efter en jättemysig kväll på stan. Det var så där riktigt vår-ljummet ni vet, då människor lixom flockas ut på gatorna... Träffade tjejerna på Gina först. Tittade runt lite, sa hej till Cecilia som jobbade sista dagen på Etos.. blev hungriga och skyndade till den grekiska kolgrillbaren.. Underbart god mat. Kycklingspett, zatsiki och bröd.. Wonderful...
Efter det fikade vi på gränden. Det myllrade av folk. Ljudnivån var verkligen hög och det var nästan så att man skrev till varandra. Känner mej så glad efter att ha träffat tjejorna och är verkligen inspirerad att börja skriva.. haha. Not. menmen.

 Längtar efter dej Mathias.

Puss!
/Anna

min älsklingskille och jag..

Åh vad jag längtar efter dej!!!!image26

Typiskt.

Usch, nu har man mensverk också. Inte alls passande. Äh, nu lägger jag mig i sängen och vilar. Kan inte fokusera.


tack gode gud..

För 1.5 i radavstånd. tack snälla peter johansson!

Åka utomlands.

Med mina tjejer. Längtar SÅ mycket tills vi ska hälsa på Johanna på kreta....


Stressad...

Hur ska jag hinna allt? Oj oj oj!

God morgon!

Åh, vilken underbar dag det ser ut att bli. Var ut och hämtade lite pluggböcker i bilen och solen brände redan i ryggen...

Dock kommer det inte bli speciellt mycket solande för min del idag. Har massor av skolarbete att göra. Affischen och Bokomslaget ska göras färdigt. På delredovisningen förra veckan fick jag en hel del bra "feedback" om hur jag kan lägga rubriken, det jag tyckte var allra svårast. Mycket som spelar in där.
Ska skriva sex A4 oxå om vad grafisk design är för mig. Måste hitta nåt inspirerande bokomslag, tidningsartikel eller skivomslag.... Får kolla runt lite på nätet.

Tänk att den här kursen snart också är slut.. Sen är det bara två 5-poängare kvar.. Sen... Sommarlov!  :P

Kan dock inte sitta hemma och slagga heeela dagen. Klockan halv sex har jag redaktionsråd med Västerås Tidning. Det är spännande och lärorikt att få befinna sig i en riktig redaktionsmiljö. Om än liten.
Sen ska jag träffa tjejerna på stan. Vi ska fika och så.. :) Underbart!

Nää.. Måste återgå till att plugga nu.

Puss på er!


Ett säkert vårtecken

ett säkert vårtecken är när man börjar upptäcka små tussilago i dikeskanten. Som jag och min mathias gjorde i morse när vi tog oss en liten solskenspromenix :)

v?rtecken

Vi började dagen med massor av mys och frukost på altanen. Solen gassade rikigt varmt... Underbart!

Puss/Anna

Adoptera en orangutang!

http://www.expressen.se/nyheter/1.610509 <--- läste nyss att man kan adoptera en orangotang som varit illa för 79 spänn i månaden.. blev grymt sugen på att göra det. Finns inget sötare, nästan. Vill hjälpa!

God morgon, förresten!

apa

Dagen efter...

Dagen efter utgång mår jag sissådär... typ, såhär : bakis och skulle helst av allt ha legat hemma nerstoppad i sängen. Nu blev det inte så. Först lurade mamma ut mig på en promenix med mimmi. Trots huvudverken var det GRYMT skönt och härligt ute, nu har nog våren verkligen kommit ska ni se.
Hann vila en halvtimme ungefär, innan det var dags att åka och träna.. försökte övertala Kajsa om att det faktiskt kan vara farligt att träna bakis..:P
Men hon lyssnade inte på det örat. Gick bra i alla fall. Alla borde verkligen testa spinning. Så kul! Belysningen och musiken är halva grejen :)

Sen hämtade
 mamma och pappa mig, och skjutsade mej till mathias som tog i mot med lite goda smörgåsar...
Nu har jag duschat supervarmt, satt på mig mjukisbyxor och borstat gaddarna. Snart börjar en film på sexan som jag tycker verkar bra och allt känns så där jäätteskönt som det gör ibland. Måste erkänna att jag tagit två alvedon oxå.
...................

Utgången i går var superlyckad! Känner dock att jag kanske borde ta det liiite lugnt ett tag framöver. Vit helg nästa helg. Skriver ju högskoleprovet då och allt :)

Återkommer!
Puss/Anna

Drink på varda....

Heeej! Åh, äntligen fredag. Vi hade delredovisning och efter en del "typiskt anna strul" blev det ju riktigt bra :)
Åh, nu : Hemåt, käka mat med familjen och sedan ska vi faktsikt in till Varda och ta oss en liten drink eller två...
Varför lockar ett glas vin alltid lite fööör mycket på helgerna?
Sprang som vanligt på stan efter skolan. Försökte hitta nån slinkig partytopp (haha) men fann zero.


Hoppas ni alla får en trevlig helg!

Puuusss puuusss


Underbart återseende!!!

Åh, idag blev jag så enormt glad och överaskad. Träffade min fd underbara "svärmor" och min lilla fd svägerska, sötiselin på stan! Det gjorde verkligen hela min dag. Blev lite tårar och såå... det var ju så länge sedan vi träffades.. Den familjen har betytt SÅ mycket för mig och kommer ALLTID att göra!!!

Tränat ikväll :) Spinning 75 min... Riktigt kul!

Puss!!!


Underligt solsken på väg till Irstamacken.

Älsklingen och jag tog hans vita audi till Irstamacken, köpte lite onyttigheter med ursäkten att vi ska ju faktiskt träna båda två i morgon. Det var väldigt underligt solsken med mörkblå himmel och starkt ljus. Domedagsväder, kallade vi  det hela för :)
Nu har vi ätit lite varma mackor och ska precis titta på senaste 24 samt världens bästa serie, Navy CIS!!!
Sen ska vi åka hem till mig och sova där :) Måste till skolan i morgon och sitta där och plugga. Har lite grejer att scanna in och sååå...:P

Puss på er!

Kom igen nu Britney!

Jag gillar ju dig!

Hon har något så extremt sympatiskt över sig trots allt som hänt. Håller alla mina tummar stenhårt för att hon ska lyckas ta sig igenom allt som hänt  även nu när hon är ute från rehab-centret.
Hon har ju en sådan gullig liten familj! Kom igen nu Britney!


ingen ork!!!

Till att fixa med mitt bokmslag.. Vill att de här två veckorna ska vara över, NU!
Sen får jag börja en ny kurs. Kommer kännas såå bra. Bara jag lyckas kirra ett g i grafisk design :)

Tränade spinning i 90 minuter igår och det känns i rumpen. Men det är riktigt kul och man orkar bra mycket mer än vad man tror :) Efter det åkte skjutsade Martin hem mig till Josse där vi hade tjejkväll..
Åh, vi planerade massor inför sommaren. Trots att det känns sorligt med Johanna som drar till sydligare breddgrader. Men vi kommer ju ner och hälsar på kvinnan...Som kommer stå där i sin fina reseledareskrud :) Ska bli sååå kul. För övrigt ska vi åka till GBG, sola här hemma och dricka vin på mysiga uteserveringar...Längtar så jag blir tokig :)

Sommarlov! Kommer jag få ett sådant? Eller kommer jag jobba?

Ha det bäst, puss!

hjärnan blöder...

Så mycket som jag tänker på mitt bokomslag :) Har  i alla fall gjort framsidan och ryggen nu :) Hittade ett ganska passande omslag faktiskt :)

Älsklingen byter däck på sin bil.

Puss!

Tjejkväll!

Heeeej!

Ursäkta att jag laggat med uppdateringar här i två dagar. Har varit en superkul helg. Berättade ju om fredagen. Lördagen spenderades hos Cecilia. Vi tittade på Top Gun och drack massvis med vin :) Sen åkte jag taxi hem till josses lägenhet ( hahahaha) och fann bara att jag inte hade hennes nycklar utan att mathias måste haft dem i alla fall. Suck och stön tänkte jag. Hur gör jag nu då? Mobilen var ju död som en fisk. (hmm?)
Han kanske försökte nå mig och blev orolig då jag inte svarade... Och hans fest hade ju inte slutat ännu... Och jag vet att jag var dum och oansvarig, men jag traskade ner på stan klockan halv två  på natten... Ensam i mörkret. Det var riktigt dåligt gjort av mej..Men träffade ju min älskling och två till varav ett var ett välbekant ansikte.. Världen är verkligen bra liten ibland. Pinsamt liten. haha.

Igår var jag i skolan... Hade handledning. Är färdig med affischen nu. Den blev dock jätteful. Är ju ingen konstnärsmänniska som tillexempel Maria i min klass. Hon är ju så superduktig på allt sånt där. Det är ju hennes grej. Sen åt jag, Sara och Maria lunch på Waynies Coffie... Åt supersmarrigt kycklingsspett med bakpotatis och zatsiki. Mums! Sen traskade vi tillbaka till skolan, jag köpte en festis, de andra köpte kaffe tror jag... och återgick till arbetet...

Idag är vi lediga. Min Mathias är världens bästa och har laddat hem indesign till mig så jag kan sitta här hemma och pillerila på mitt bokomslag. Har inte det minsta inspiration till omslaget. Jag är förfan ingen illustratööör... men men. Affischen var väl ganska rolig trots allt, den innehöll bara teckensnitt men detta... när det ska vara bilder..ojojojj. Inte min grej :P
Har till tre på mig att jobba idag. Sen ska jag ta bussen in till stan och träffa Kajsa. Vi ska på spinning klockan kvart över fem.... Efter det ska jag tigga skjuts av Martin (om han hämtar Kajsa) till Josse där det vankas tjejkväll med mat och prat :) Underbart.

Nu förstår ni måste jag verkligen fortsätta med min bok. Som inte alls är min typ av bok. men men... det måste göras ;) Puss på er och ha en underbar dag!

Äntligen!

älskade jordgubbshalsband! Äntligen på väg hem till mig för en mkt billig penning ;)

image18

Johanna och jag!

Heej!

Hade en jättetrevlig fredagskväll. Johanna och jag satt på tabasco och drack vin :) Och åt alldeles för mkt onyttigheter. Det ska vi inte ens gå in på. Man borde göra sånt oftare. verkligen.

Denna kväll ska spenderas med Cecilia :) Jättekuul!

Puss Puss

Dejt i helgen?

Hoppas att världens bästa Cillan vill hitta på nåt skoj med mej på lördag kväll. Vi kanske kan käka nåt eller dricka lite vin hemma hos henne. Vill så gärna och det var så länge sen vi gjorde nåt bara vi!
Haha, desperat försök att fråga så här men så blir det denna gång :)

Puss på dej cissi!


Lugn dag och skön dag.

Hej!

Lunchade med tre utav tjejerna på gränden. Sen hämtade mathias upp mig och vi åkte hem till Kungsåra och gick på en promenix med Mimmi. Sköönt! Blir så glad av vädret. En riktig endorfinkick. Kan man säga så?

Sen blev det lapskojs hos Mathias. Mums! Nu har han åkt på förmodad träning och jag är kvar här och tittar på du är vad du äter.

I morgon ska jag klippa och göra mer slingor. Kul att bli lite vårfräsch. Har tagit fram tunnaste vårjackan oxå. Hoppas kunna ha den i morgon :)

Puss på er!!!
//Anna

Oj då!

Vaknade upp och såg detta : http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,1022556,00.html

Jaa.. Vill inte kritisera, vill verkligen inte det.. men oj oj oj.

puss!

/Anna

Good morning!

Hade en mysig kväll i går med min snutt. :) Tittade bla på "the holiday".. Jättebra film!!!!
Om en stund ska jag bege mig in til stan och luncha med tjejerna :)
Puss Puss

Vår, underara vår!

Åh! Nu är det verkligen vår ute. och jag njuter. När jag väntade på bussen (Mumsandes på en nötkräm och en banancola, smakade irstadisco lång väg) slog jag mig när vid fontänen och läste ur belinda någontings "gravidshock". jättebra! och underbart härligt. försökte andas in varenda vin! Blir HÖG av solsken och friska vårvindar.. låt det förbli så här..för evigt.

v?

Sen åkte jag hem till min älskling. Hade köpt en ros till honom. Killar gillar inte att få blommor har jag hört men det struntade jag i och jag tror faktiskt att han blev glad :) Köpte lite vin oxå som vi ska smutta på ikväll. Kommer inte kunna vara tillsammans så mycket i helgen som det verkar nu.

Åh, är SÅ lycklig just nu. Vädret och Mathias påverkar naturligt det hela avsevärt :)

Puss Puss

/Anna

Tack underbara Elin!

Åh, jag är så glad!

Ser ni vad fin min blogg blivit. Känns helt rätt! Tack världens bästa Elin för all hjälp..:)

Skolkare där...

Hej!

Borde infinna mig i skolan om en halvtimme. Tänker inte åka dit. Måste plugga, fick nyss lite lätt panik över att jag inte kommit igång mer. Så nu ska jag ägna tiden åt att plugga i stället för att lyssna på föreläsning. Känner mej lite dum, men tror att det ändå är vettigt :)

Morgonstund har guld i mun.

Goder morgon!

Åh vad trött jag är. Älskligen ska till skolan så han skjutsar hem mig innan. Där tänkte jag ta mej en rejäl bensträckare. Det är ju så fint väder ute. Sen ska jag äta frukost och läsa tidningen. Underbart!
Borde kanske läsa alkemisten i stället dock.
Sen ska jag oxå till skolan. Har föreläsning. Blir nog kvar i Eskilstuna ett tag. Måste börja arbeta med min affisch typ.........nu!

Puss!

festsugen.

Är sugen på krogen i helgen. Undrar hur alla jobbar?
skulle sitta perfa med en tjejutgång på lördag. Som synd är jobbar vi extremt olika tider, jag och mina vänner. suck.

Vill flytta nu!

..Så jag kan laga alla goda maträtter som finns.

Arla.se är för mycket att gå in på. Vill fan äta allt!

Skulle inte tacka nej...

Till den här ljuvliga efterätten just nu :

199630-15

Se
http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=20824 för recept :)

Stress.

Oj, idag när jag pratade med tjejerna i skolan insåg jag att det kanske är tid att börja lägga ner lite energi på grafisk form kursen. Är ju verkligen ingen ritmänniska men jag borde kunna fixa detta. Tills den 23e ska jag ha gjort ett bokomslag, sexsidigt arbete om grafisk design och en affisch. Just ja, vi ska ju läsa Alkemisten också. och skissa. Kul? Nja.

199630-14

Secret twins?

Har alltid tyckt att dessa två herrar varit extremt lika varandra. Ändra hudfärg åt valfritt håll och voilà ; Tvillingar!
   

liten lista snodd från Cissi


Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag?
flumflum och lite virrig. Är nog en rätt glad person.

När är du lycklig?
När allt klaffar i mitt liv. haha.
Vad ville du bli när du var liten?
Journalist!
Vilket är ditt starkaste minne från barndomen

Hmm. Har så många. Ryska posten i mysan kanske, haha.

Vem var ditt livs första stora kärlek?
Vågar fan inte skriva ut hans namn här. haha.

När sa du "Vet du inte vem jag är" senast?

Till Bente i telefonen förra veckan :P Hon kände inte igen min röst :P
Vilken har varit den värsta dagen i ditt liv?

Har konstigt nog ingen "värsta" dag. Hur bissart det än låter. Men givetvis är det hemskt när förhållanden tar slut.
Vad handlade ditt senaste utbrott om?
Klänningsproblematik.

Vilken är din värsta skräck?
Att någon jag älskar försvinner från mig. rent själviskt men sant.

Vilken är den sämsta affären/köpet du gjort?
tralalala. Skulle varit tuffare i massor med saker. Blir arg på mig själv när jag tänker på det.
Hur vill du helst transportera dig?
Bil.
Vad är det närmaste döden du kommit?
När Cissi och jag höll på att krocka med en lastbil.
Vilken är din största last?
Chips och vin.
När googlade du ditt namn senast, och varför?
nåt år sedan. haha, kom bara upp massa tråkiga resultat.
Vilken modetrend var du tidig med att upptäcka?
No idea.
Vem är den mest kända människa du talat med och varför?
Brian Litrell. sa en mening till honom. haha. pinsamt men sant.

Vad smugglade du in i landet senast?
Sprit.
Vilket är det värsta kok stryk du fått?
Sluppit undan det som tur är :)
Vilket är det märkligaste sms du fått?
Det jag fick nu i veckan. Made no sence :)
Har du nån gång blivit förföljd?
Tror jag verkligen inte. Vore läskigt :)
Nämn en bok som du sagt att du läst, men som du i själva verket aldrig tagit dig igenom.
Eh, ett antal skolböcker :P

Vad skäms du mest för hos dig själv?
Ibland säger jag saker jag inte borde, kanske.

Leif!

Måste visa en bild på min underbara katt Leif. Leif är otroligt...Speciell men vi alla älskar honom naturligtvis för den han är ;)

Inget mys än så länge..

Hihi, fastnade lite här. Tiden rinner i väg så fort när man kikar igenom alla bloggar. Läser så många.
My man ligger i sängen och läser en bok. Sött att se honom så konsentrerad. Är såå hungrig.
Hjälp, har seminarium i morgon.

Cissi har fått en sån fin blogg. Jag är jätteavis.
Kan ju inget om sånt.

Puss Puss
/Anna


Fest vart det verkligen.

Halloj!
Jävlar vilket hålligång det blev igår. Jättelyckad fest och mycket god mat + dryck.
Mammsen är 50, shit.

Är så jävla bakissugen ska ni veta. Skulle inte sitta helt fel med en sådan härdonken just nu :P

Brukar inte vara sugen på donken. Har ätit det väldigt sällan på senaste tiden så det borde vara ok...:)
Nu ska jag mysa med min älskling.
Puss på er!!!!

//Anna

Äntligen Fredag!

Oj oj jag har jättebråttom men skriver ett litet inlägg i alla fall :)
När vi vaknade gick vi ut på en 5 km promenix :) Skönt! Sen åt vi frulle och myste :)
Ska hem till Kungsåra nu och skala massvis med potäter. 7 kg tror jag det är närmare bestämt. I morgon
smäller det ju. Mamma har brakkalas!

Från oss alla till er alla : en riktigt trevlig helg!

Puss
//Anna

Kär och galen.

Hoppla!

Jag har hittat världens finaste kille och han är helt perfekt för mig. Vad skönt det sägs att säga så.

Puss Anna

Ingen JC-tjej

Är verkligen ingen JC-tjej i vanliga fall. Handlar nästan aldrig där av någon anledning. Dock hittade jag mycket fint idag när jag och älsklingen strosade omkring i Stockholm :) En röd klänning med vita prickor lockade särskilt.
Hittar ingen bild på den. Synd.
Den vill jag ha på mig på midsommarafton.


Åh, Linda!

Nyss avverkat ett nytt avsnitt av 24. Gud vilken serienörd jag är. Ni tro väl inte att jag gör annat än att glo på TV. Hoppas jag kan ändra det intrycket :P

Åh, med tanke på internationella kvinnodagen som råder i dag måste jag lyfta fram och hylla den svenska folket har röstat fram till årets kvinna :
Linda

Linda Hammar! Blev totalt charmad av henne i "En annan del av köping" och beundrar hennes livsglädje enormt. Tänk om alla hade en liten bit av Linda i oss, då skulle världen bli bra mycket roligare att leva i.

Läs intervjun med Linda här :
http://www.aftonbladet.se/vss/kvinna/story/0,2789,1017206,00.html


Hemma igen.

Hej!

Nu är vi hemma igen efter våran stockholmstripp. Mamma fyllde ju 50 år i går och det firades med Champagne och underhållning på Wallmans salonger. Skitbra var det. Men roligast var nog att vi bodde på hotellet bredvid globen där schlagerartisterna också huserar. Såg Tommy Nilsson, Sebastian och Sanna Nielsen. De såg ut typ som man förväntade sig. Nu är det dock skönt att vara hemma igen. Har massor av Navy avsnitt framför oss och även ett sprillans nytt 24. Kan det bli bättre?

Skriver mer sen.

Puss puss!

Puh!

Hej!

Ledsen för den dåliga uppdateringen. Har så extremt mycket att göra. Mammans födelsedag med stockholmsresa, fest och planering tar upp all min tid. Kajsa och jag har circa 7 timmar på stan konkandes på påsar och champagneflaskor. Köpte en jättefin flaska med Rosa tygförpackning. Den ska vi skåla med på hotellet i morgon eftermiddag. Åh vad jag längtar. Hoppas det finns badkar så jag och min älskling kan ta ett skållande hett bad.
    I vanliga fall älskar jag att gå i affärer och shoppa kläder. Finns inget bättre och mer njutbart än att komma ut ur en butik med ett nyhandlat plagg fint nerstoppat i en påse. Det ger mig än känsla av frid och avslappning. Det där kanske lät som en smärre diagnos av shoppingberoende men jag kan lugna er med att så inte är fallet, inte riktigt än :) I alla fall var det inte lika härligt idag. Usch, kajsa och jag hade så groteskt mycket att bära. Som tur var kom hennes starka pojkvän Martin till våran undsättning.

Kände mej inte lika fräsch som tjejen på bilden direkt :)

shopping

Nej nu ska vi äta lite kvällsmat. Tomatsoppa blir det visst. Mums, det gillar jag! Kanske återkommer senare. Puss så länge!

Jag vill ha sommar.

Sommar. Brunbrända ben och korta kjolar.Tankarna tar mig tillbara till förra årets kaosliknande sommar. Oj Oj Oj. Hoppas den blir "lugnare" i år.
Ibland kan man känna ett sådant starkt behöv av sol och värme. Luft som inte känns som tusen knivar i fejjan varje gång man sticker näsan utanför dörren. Åh.
Jag mår bättre på sommaren och känner mig gladare helt enkelt. Bort med denna skitvinter nu tycker jag,

199630-6

Morning!

Fick lite sömn i alla fall. Underbart kväll + natt. Blev bortskämd av min älskling som kom med ost och kexbricka vid elva tiden. Smaskigt. Idag känner jag dock att jag behöver röra på mig. Ska kika om det finns något friskis pass runt fem kanske. Ska locka med mig syrran också. Hon har ju snackat i evigheter om att börja träna på friskis och svettis. Idag får hon faktsikt göra slag i saken. :)

Jag har lite småbråttom. Tänkte bara kika in här och säga "Godmorgon" först. Inga speciella rubriker i kvällstidningarna heller. Ganska dött i nyhetsväg.

Återkommer senare hörrni. Puss Puss

/Anna

Kvällen fortfarande ung.

:) Mathias hade gjort jättegod kycklingfilè med klyftpotäter :) Så mumsigt så.
Nu har vi tittat på två Navy avsnitt.

Detta är förmodligen det sista jag skriver innan jag kryper till kojs för att sedan bege mig in till stan med pappa. Vi ska köpa prelle till mamma och massor av vin tills på lördag. Jag älskar vin :)

?lskar vin 

Heja Måns!

M?ns

Efter att ha begrunnat alla årets melodi-festivalbidrag har jag kommit fram till att jag hejar stenhårt på Måns! Cara mia känns nytt och fräscht på nåt sätt. Folk väntar sig inte det från lilla Sverige. Är inte alls så impad av The Arks låt även om vi förmodligen skulle kunna plocka lite öst-statsröster. Men vi kan inte räkna med det bara för de är känd


Underbart!

Navy CSI

När vi käkat färdigt och duschat ska vi se på Navy CIS som Mathias laddat hem. Tror det är världens bästa serie. Den har allt! Spänning, romantik, humor.. Kan verkligen rekomenderas. Tycker det är mycket bättre än andra krim-serier som tex CSI. Plus att Tony är bäst!

Älsklingen fixar kvällsfood.

Sitter hemma hos min älskling och skriver. Mycket bättre här. Bredband och så. Större skärm, allt är bättre. Eftersom jag flyttat hem igen, har jag inte tillgång till bredband. Det är mycket tragiskt. Därför njuter jag av varje minut jag får låna Mathias dator.

Just nu fixar han kvällskäk till oss och jag får inte titta ut i köket. Bifogar en liten bild på honom från när han bowlade på strike för kanske ett år sedan. Men det syns nog inte. Det är jag som varit och skärt i bilden för att den ska bli lagom stor.

Andra chansen och hemmafest.

Party!Okej, nu ska jag försöka bli lite seriösare i min skrivar-fart. Lovar det. Jahapp, så var snart denna helgen till ända. Men inte riktigt för mej. Går nämligen inte i skolan förren på Tisdag. Den här veckan kommer vara grymt späckad. Mamma fyller 50. Stockholmstripp med hotellövernattning på Onsdag och stor 50-års fest på Lördag. Wohoo!
Måste handla något nytt.